27 май 2009

Костов?

Четете новина за смъртта на щерката на Тайсън. Какво очаквате да видите? Да, точно така, Костов е замесен.


Предлагам във ФМИ да се открие дисциплина "форумен антикостовизъм" (съкратено ФАК), а в закона да бъде предвидена не само договорна и деликтна отговорност, но и отговорност за Костов (или Костов? по-точно). Даже може последният да е универсален ответник по всякакви спорове. Жалко само, че ако Атака вземат властта, ще изпреварят събитията, като дадат дефиниция на словоформата "национален предател" и почнат да съдят на това основание. Освен това очаквам скоро време петиция за производство на самолетчета БГА Балкан на стойност 150 000 еврейски шекела, а на цигарите да пише "Внимание, внесени контрабандно по времето на Костов".

Само едно не разбирам - как така изстисканият като войнишки гащи електорат на Костов все още всява страх и ужас сред ретардиралото общество на форумджиите, дори осем години, след като няма обективни причини за това. Или май има?

4 коментара:

  1. Анонимен29 май, 2009 12:48

    Политиката е мръсен и неблагодарен занаят. Добрият политик е по-често мразен, отколкото обичан. И по-добре. Народът е много по-щастлив, когато има кого да плюе. Да седнеш на чаша ракия с шопска салата (а може и без салата) и да нахраниш политиците, че и техните майки, лели и баби е едно от най-популярните забваления на българина. Лошо е, че някои политически формации насочват вродената българска неприязън към управляващите за свои користни цели.

    Защо точно Костов? Добър политик ли е? Не знам. Предполагам, се дължи на факта, че именно той прокара Валутния съвет и по този начин ограничи последващи коренни промени в политиката на България. Това доведе до стабилност и до днешното ни членство в ЕС. Също така спъна своевлоията на следващите управления. Днес БСП като управляващи са толкова десни, колкото и СДС тогава. В опозиция, разбира се, отново ще се разпискат за социално равенство и пр.

    Може би Костов е масон? :D

    ОтговорИзтриване
  2. Малко му е на този майкопродавец, кой продаде БГА Балкан за 150 (сто и пидисье) хиляди, кой пусна руснаците в Нефтохима, менторът на "министър 10 %", обреклият нашите медици на либикския произвол... Костов е виновен ;)

    ОтговорИзтриване
  3. горното божевдъхновено слово беше мое, ама Костов ми прецака ник-а :)

    ОтговорИзтриване
  4. Според средностатичстическия форум-активен "специалист по всичко" съществуват три източника на злини - американците, евреите и Костов. "ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ КОСТОВ Е: билдерберг, розенкройцер, масон, неосъществен комунист, руски агент, гей, майкопродавец, отцеругател, отродител, невъзвръщенец, братвурст, цепелиншмайзер и каквото можеш да се сетиш там още. Форумния антикостовизизъм предлагам да бъде въведен не като "Костов?" а като "Костов.", защото на всички е ясно, че ЦЯЛАТА вина е негова. Следователно въпросителният знак е трябва да бъде заместен от точка, защото се търси констатиращ ефект. Даже предлагам да гласуваме за реформа в БАН, която да оповести, че от днес нататък точката в интернет-форумите ще означава "За всичко е виновен Иван Костов", съкратено ЗВЕВИК. Следователно всеки пост ще представлява нещо подобно:
    Управлението на БСП е пълен провал ЗВЕВИК Корупцията под патронажа на Ахмед Доган приема плашещи мащаби ЗВЕВИК Парите по еврофондовете са замразени и няма изгледи да бъдат размразени ЗВЕВИК И кой е виновен за това? Костов? Костов?! Костов ЗВЕВИК ЗВЕВИК ЗВЕВИК ( многоточие).
    Впрочем, средностатичстическия форумец да го духа!

    ОтговорИзтриване