07 януари 2011

Милосърдие

Той е постоянно нападан, само за да се озове жертвата накрая.

Само той коментира съдържанието на анонимните СРС-та, изпратени от "един човек с каскет и очила", всички други биха махнали с ръка поради липсата на източник.

Само той се занимава с глупави изхвърляния за това кой бил по-по-умен и кой кого натискал. Всички други биха ги игнорирали и биха коментирали по-важните теми като влизането ни в Шенген. Не че той не иска да коментира тези теми, тъкмо там е проблемът.

Само той не е довел до знанието на своите свободни подопечни, че са подслушвани. Всички други биха ги уведомили, за да "не стават такива грозни скандали". Не че той е искал скандалите, но ето, нещата се случват в реално време, никой не е имунизиран срещу гаф и съответно порицание. Към никого не се обръща по малко име. Само една гола фамилия.

Той е милосърден. Каквото и да ти е казал, той вече се е жертвал в твое име, така че не може да изискваш нищо повече. Не че, бидейки милосърден, не налага своята визия за нещата, но пита ли те някой, като самият премиер се отнася милосърдно с теб?!

2 коментара:

  1. Дрънкаш глупости. За какво друго е избран, ако не за да налага точно "своята визия за нещата"?
    Или смяташ, че трябва да налага визиите на опозицията си? Такава непочтеност идва или от невежество, или от комунист. То не беше ли е едно и също?:))))

    ОтговорИзтриване
  2. Проблемът не е в налагането на визия, а в липсата на такава.

    ОтговорИзтриване